Αγαπημένε μου Πατέρα

Zombila και κολλητοί

Αγαπημένε μου πατέρα,

Σου γράφω αυτό το γράμμα απ’ τη μαρμίτα των blogs. Σιγοβράζω εδώ και μερικούς μήνες σ’ αυτόν το φλεγόμενο, μαρξιστικής υφής, ουροσυλλέκτη, αναμένοντας τις τελικές απαντήσεις περί του τι είναι μερολόγιο και σε τι αποσκοπεί.
Το ξέρω ότι προτιμούσες πάντα  τα καρφιά άκαυτα, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τα ερωτήματα που κατά καιρούς σου έθετα και γι’ αυτό το λόγο δεν θα αναφερθώ σε λεπτομέρειες. «Τα αβαθύρριζα φυτά ήσυχα καίγονται» έλεγες στις δύσκολες μέρες μου. Θέλω να γνωρίζεις, ότι προκειμένου να διασωθώ από την μετάλλαξη του σύντομου βίου μου σε υπενοικιασμένο upload, βγαίνω και συναντώ τους κολλητούς κάθε Σάββατο μεσημέρι (βλέπε φωτογραφία). Ανάβουμε και ψησταριά καθότι ο άντρας ξεχωρίζει από τη τσίκνα του, όπως πολύ σωστά είχες πει κάποτε. Ενίοτε συμπληρώνουμε και δελτίο Στοιχήματος με  πολυσύλλαβες Γερμανικές και Ολλανδικές ομάδες, τις οποίες θεωρούμε και ελκυστικότερες.
Πέραν αυτού, οφείλω να ομολογήσω ότι με έχει συναρπάσει η απόφραξη του μοναχισμού μου που επιτεύχθηκε τους τελευταίους μήνες και δεν το κουνάω ρούπι. Ξεπέρασα και το πρόβλημα με τις αιμορροΐδες που με ταλαιπωρούσε τελευταίως αγοράζοντας ανατομικό κάθισμα (μάρκας Δρομέας) και μπορώ να ασχοληθώ πλέον απερίσπαστος με την αυτανάφλεξή μου. Λυπούμαι πολύ που δεν μπόρεσα να έρθω και να σε συναντήσω στην νήσο Ίο, που επισκέφτηκες προσφάτως, αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο, το δε σώμα απών.

Προχθές ήταν η Γιορτή του Πατέρα.

Πατέρα συγκινήθηκα γιατί σε ενθυμήθηκα αλλά και γιατί ο ίδιος ετοιμάζομαι να αποκτήσω απογόνους.
Η μητέρα εγκυμονεί και πάλι.
Σε ευχαριστώ για ότι έκανες για μένα.

Φιλιά.

Η Ζομπίλα σου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: