Η κρυψορχία της μοναρχίας

Γκ�ρλ

Η κρυψορχία των ένστολων είναι γνωστή τοις πάσι. Να μην την σχολιάσουμε καθότι σεβόμεθα τα άτομα με ειδικές δυνάμεις.
Ενδιαφέρουσα είναι όμως η κρυφή γοητεία του μπουζουριάσματος που θαρρώ ότι διακατέχει τους εν Ελλάδι γεννημένους – θεατές του θριντζάτου βιντεοσκοπήματος.
Άκουσα τρις να συζητούνε αυτόχθονες ιθαγενείς για το επίμαχο θέαμα και να καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι όντως είναι απαράδεκτο εξουσιαστές – μονάρχες, αγάδες των πολυδύναμων και αντιπρόσωποι του παντοδύναμου, να τα βάνουν με μπατίρικα αλλοδαπά. Κρίμα τα κακόμοιρα. Και οι θρι οφ δεμ ακολούθως κύλησαν, εντελώς τυχαία και συνειρμικώς λαθραία σε συζητήσεις περί ανεργίας, εγκληματικότητας και πουτανιάς των εξ ανατολών δίμετρων.
Το κτήνος φυσικά παραμονεύει. Ο υφέρπων ρατσισμός των νεοελλήνων, κρυμμένος καλά κάτω απ’ το αδοκίμαστα σουπεριόριτί τους θα οδηγήσει μαθηματικά αν όχι γεωμετρικά στην ωτοσκλήρυνση και εν τέλει, στην κώφωση σε τέτοιου είδους κελεύσματα των μουμουέδων. Εκτός φυσικά και αν ο Πολύδωρας αναλάβει το υπουργείο Πολιτισμού οπότε όλοι οι Νεοέλληνες θα διασωθούν δια μέσου της ποιήσεως.
Δεν μας πείθει, αγαπητοί σύντροφοι, ούτε η οργή των μέσων, ούτε η μούγκα των άκρων στην παρούσα κατάσταση. Πολύ περισσότερο δεν μας πείθει η ενόχληση των μικροαστών καθότι πάνω στα κεφάλια των Αλβανών πάτησαν για να ψηλώσουν μέχρι σήμερα και να κοιτάνε κατάματα τους λοιπούς νταβραντισμένους Ευρω-νεάτερνταλ. Ίκα, σύκα, οκτάωρα, δώρα, ψωμί, παιδεία, ελευθερία απέκτησαν ελαστικότητα μεγαλύτερη και από τα σώβρακα της Μινέρβα. Για να φάνε ένα πιάτο φαΐ και τα φτωχά και να κάνουμε ένα φρεσκαρισματάκι στο αυθαίρετο πλυσταριό στην ταράτσα, με το ελενίτ στέγαστρο της σκουριασμένης ψησταριάς.

Οι μπάτσοι των μπάτσων τρόμαξαν το ποίμνιο γιατί ήταν ανοργάνωτοι και εκτός πλαισίου. Το οργανωμένο έγκλημα που συντελείται τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό φιλοξενείο με τους «εργάτες χωρίς ΙΚΑ, που μας τρώγαν το ψωμί» και τους κλέφτες του ογδόου σετ καλσόν της συμβίας μας έχει ψωμί ακόμα.
Στο ΤΕΒΕ ξυρίζουν τον γαμπρό καθότι εκεί θ’ αρχίσει η οργανωμένη αντίσταση των καταπιεσμένων ελληναράδων. Ένα πιάτο φαΐ να τους δώκουμε, να κάνουμε ντα και τα κακά αστυνομικά που έμη τους δείρανε έμη ήσαντε τόσο μαλάκες που τους βιντεοσκοπήσανε κι όλα. Όχι όμως και να μας φάνε την πελατεία, τις γυναίκες ή τις κόρες μας. Όταν ο αλλοδαπός ψηλώνει, ο Έλληνας χοντραίνει και αγριεύει.
Καλός Αλβανός ήταν ο Αλβανός χωρίς ΊΚΑ. Σήμερα εξελιχθήκαμε κι εμείς σαν τον Ερέκτους. Καλός Αλβανός είναι ο Αλβανός με ΙΚΑ. Καλός Αλβανός όμως δεν θα γίνει ποτέ ο Αλβανός με ΤΕΒΕ καλοπληρωμένο ή με μικτό στεφανοχάρτι, για θα τον εξαναγκάσουμε ενδόξως εις την ανορχία. ΣΥΡΙΖΑ (Για νά ‘χει κι από κάπου να πιαστεί το Πολύδωρα). Τον αλλοδαπό τον θέμε του χεριού μας. Εντός της παλάμης που εικάζουμε ότι θα δαγκώσει αν λυθεί.
Μη φοβού τους Δαναούς λοιπόν όσο οι μπάτσοι ξεφτιλίζουν τ’ απροστάτευτα. Να τους φοβού και να τους παραφοβού όταν τα αλλοδαπά θα πάρουν τις Α.Ε. Τότε, οι αστραφτερές μερτσέντες καλό θα είναι να κουβαλούν στο πορπαγκάζ μερσεριζέ σημαίες γαλανόλευκες. Χωρίς αετούς, αστέρια, μισοφέγγαρα και λοιπές αηδίες. Γιατί αλλιώς ο Καραγκιόζης θα ξαναρχίσει τις καρπαζές και αυτή τη φορά ο μπερντές θα είναι αφώτιστος.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: